fbpx

Дали Рисуване и Вино? Дали Вино и Рисуване?

Новият модел за приятно прекарване, неангажиращо забавление – рисуване и вино. Едно по различно разпускане. Интересна и изключително достъпна коцепция като форма на арт-терапия, позната най-вече в САЩ, но вече доста популярна и в Европа. Различнa от обичайните нощни забавления и претъпкани барове, емоцията дава един нов и често изненадващ опит в изкуството. Дали виното и комбинацията му с рисуване е добрата формула за отключването на артиста у вас или пък рисуване и вино е универсалната възможност да се позабавлявате с приятели?

По-важното е изживяването, което се предлага в този тип ателиета, където по изключително достъпен начин човек си подарява безценни моменти:

  • Рисуването като арт терапия. 
  • Откъсваш се от ежедневието, докосвайки магияата на изкуството.
  • Споделяш емоцията с приятели и си създаваш незабравим спомен.

Обикновено един  сеанс е в рамките на три часа, в които, следвайки стъпка по стъпка художника, наслаждавайки се на любимата си напитка, вие създавата своята собствена творба.

В столицата вече има много ателиета за рисуване и вино, които бихме могли да посетим  и да утолим жаждата си за творчество. Всяко от тях вече се е определило със свой собствен профил и е оставило своя уникален отпечатък върху развлекателният живот на София. Арт студиото Дали Вино се е определило като лидер в този вид забавление и е предпочитаният избор на голяма част от столичани. Дали Вино ли ще е нашият избор или пък ще е друго ателие? Дали Вино вече функционира в две локации, което определено създава удобства. Някои от другите студия също откриха втора локация. Спот Арт Студио от своя страна пък е на изключително удобно и разпознаваемо място, до спирка на метро в „Младост“. Освен логистичните удобства е важно да обърнете внимание и на няколко важни показателя при избора си. Картината харесва ли ви, или просто искате да рисувате? (Не забравяйте, че този шедовър ще стане ваше притежание). С какви материали се рисува? Различните ателиета предлагт и различни възможности и техники като рисуване с масло и с акрил. В Дали Вино например се рисува само  акрил. Някои ателиета предлагат и майсторски класове на по-взискателните клиенти. Спот Арт Студио рисува и с масло. Обърнете внимание и на това колко други посетители ще рисуват заедно с вас? При пренаселените класове не винаги е възможно да не  получите достатъчно внимание. Дали Вино, Спот Арт Студио или някое друго студио ще бъде вашия избор? Дали Вино, водка, бира или просто вода ще бъде вашата напитка? Рисуване и вино като арт–терапия. Ако спазвате няколкото прости съвета, вие винаги ще бъдете на точното място,изпълнени с емоцията ,която само изкуството може да ни даде.

Е, в  Дали Вино или някъде другаде ще си нарисувате спомен?

Бъдете смели